Archivio Mensile: Aprile 2014

Revenue: Destinacioni Shqipëri

Pas suksesit të arritur në Spanjë, jemi kthyer në Itali, kësaj radhe për tu përgatitur për një tjetër takim të rëndësishëm, dhe pikërisht në Shqipëri, ku të tjerë hotelistë na presin për një ditë...